Senaste dagarna!

Publicerad 2015-01-27 20:33:31 i Allmänt,

I helgen har vi som sagt varit på HUA-möte vilket var supertrevligt och inspirerande! Så kul att få träffa alla igen och även lite(för mig) nya ansikten. Nu är jag ännu mer taggad till framtida kurser! Gyda fick även träffa sin kullsyster Bonnie då både Josefine och Tomas var där, så kul att få träffa henne för första gången, hon och Gyda är så lik på många vis! Det är ju såklart också alltid lika kul att se Dundra(deras andra hund) också, favvotjejen där ;) och inte att förglömma, Josefine och Tomas själv haha.
 
Min bil höll hela vägen fram och tillbaka från Ystad!! Dock dog värmen påväg ner så vi var helt utan värme i 110 mil hem sedan. Mina fötter har aldrig varit så djupfrysta förut tror jag. Självklart blev det lite shopping nere i Ystad, lite hundgrejer såklart. Äntligen fick jag tag på ett bra dragbälte till mig själv som inte är så stötigt, inte så skönt för varken hund eller människa. Supernöjd med detta bälte! Har inga bilder att lägga upp idag då jag varit lite på latsidan vad gäller det(sitter med sambons dator nu).
 
Nu har jag just varit ute på tisdagspromenaden runt lillsjön, vi blev bara två idag då de andra fick lite förhinder i sista minuten men hoppas på att vi blir lite fler nästa gång. Super trevligt att få komma ut på promenad med både människa som hund, Nathalie och Rasmus var med denna promenad med deras nya tillskott(som jag inte minns namnet på) en liten finsk lapphund. Super trevligt och bra träning(för oss alla haha).
Förutom detta har jag legat helt okapabel till att röra mig hela dagen nästan, åkt på en rejäl förkylning och fick en enorm mensvärk på samma gång så det var riktigt hemskt tidigare idag. Jag lyckades få till lite jobb ändå och har gjort om teoridelen på Rallymixkurserna HELT, supernöjd! Imorgon blir det kurs igen med RM gänget, bilder sen förra tillfället kommer upp så småningom!
 
Godnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela