Senaste dagarna i en bildbomb!

Publicerad 2015-01-28 10:41:10 i Allmänt,

Här var allt packat och klart inför Skåne-resan i torsdag. Klockan var halv sju på morgon om jag inte minns fel.
Kläng och mys under mötet såklart..
Sysselsätta vovve med ett tuggben med vom i! Mums..
Det var svårare att sysselsätta denna jycke däremot ;)
Gyda hitta en mys-kompis, Tomas!
Två av Josefine och Tomas hundar, fr.v. Dundra och Bonnie(Gydas kullsyster)
Detta fick vi med oss hem!
Hemresan var LÅNG. Då får man sysselsätta sig med diverse konstigt, som godis i näsan och allsång med biltutan!
Prinsessan var nöjd över att få komma hem igen
Jag fyllde år i söndags och fick en laminator bl.a.!
Gyda hjälper grabbarna i garaget!
Matte storhandlar gottigott till Gyda!
Och även lite till sig själv..
Gydas gammal Moffa och Anita var i Östersund och hälsade på lite, där blev det gos och bus.
I måndags var de föreläsning, Malin Ekblom  föreläste om naturlig utfodring av hundar, super intressant!
Igår klippte och blandade vi ihop lite träningsgodis
Matte låg även hemma med förkylning och mensvärk, Gyda fick agera värmekudde
Underbara knäppgök till hund..
Och sist men inte minst så avslutade vi gårdagen med att göra iordning inför kursen ikväll. Nu ska vi jobba och sen blir det kurs direkt efter jobbet! Trevlig dag på er.

Senaste dagarna!

Publicerad 2015-01-27 20:33:31 i Allmänt,

I helgen har vi som sagt varit på HUA-möte vilket var supertrevligt och inspirerande! Så kul att få träffa alla igen och även lite(för mig) nya ansikten. Nu är jag ännu mer taggad till framtida kurser! Gyda fick även träffa sin kullsyster Bonnie då både Josefine och Tomas var där, så kul att få träffa henne för första gången, hon och Gyda är så lik på många vis! Det är ju såklart också alltid lika kul att se Dundra(deras andra hund) också, favvotjejen där ;) och inte att förglömma, Josefine och Tomas själv haha.
 
Min bil höll hela vägen fram och tillbaka från Ystad!! Dock dog värmen påväg ner så vi var helt utan värme i 110 mil hem sedan. Mina fötter har aldrig varit så djupfrysta förut tror jag. Självklart blev det lite shopping nere i Ystad, lite hundgrejer såklart. Äntligen fick jag tag på ett bra dragbälte till mig själv som inte är så stötigt, inte så skönt för varken hund eller människa. Supernöjd med detta bälte! Har inga bilder att lägga upp idag då jag varit lite på latsidan vad gäller det(sitter med sambons dator nu).
 
Nu har jag just varit ute på tisdagspromenaden runt lillsjön, vi blev bara två idag då de andra fick lite förhinder i sista minuten men hoppas på att vi blir lite fler nästa gång. Super trevligt att få komma ut på promenad med både människa som hund, Nathalie och Rasmus var med denna promenad med deras nya tillskott(som jag inte minns namnet på) en liten finsk lapphund. Super trevligt och bra träning(för oss alla haha).
Förutom detta har jag legat helt okapabel till att röra mig hela dagen nästan, åkt på en rejäl förkylning och fick en enorm mensvärk på samma gång så det var riktigt hemskt tidigare idag. Jag lyckades få till lite jobb ändå och har gjort om teoridelen på Rallymixkurserna HELT, supernöjd! Imorgon blir det kurs igen med RM gänget, bilder sen förra tillfället kommer upp så småningom!
 
Godnatt på er!

Mycket på gång!

Publicerad 2015-01-21 09:46:36 i Allmänt,

Nu framöver är det mycket att komma ihåg, där tackar jag min kalendern. Det är så himla kul att ha mycket roligt att se framemot, mest på hundfronten såklart, men även annat. 
 
  • Rallymixkurser
  • "Tisdagspromenader" med ett härligt gäng
  • HUA-möte i Ystad i helgen(vi åker imorgom)
  • Goldwell färgkurs(frisör) 30 Jan
  • Träning på Granithallen med tjejerna 2 Feb, denna gången skall vi boka 2 timmar.
  • Rallylydnadstävling 8 Feb, vi skall ej delta men kolla när på när bl.a. Elin och hennes mamma tävlar, och sjävklart miljöträna! 
  • Rallymixtävlingen 22 Feb
  • Startklass(Rallymix) utbildning i Ystad 9-10 Maj
  • Goldwell färgkurs(frisör) 19 Maj

Så ser planeringen ut hittills och jag hoppas den fylls med mycket mer också! Just nu ser jag väldigt mycket fram emot min startklass utbildning i sommar, då Rallymixen ligger mig varmt till hjärtat. Det ska bli så kul, älskar att utbilda mig vidare, frisör som hund.
 
Ikväll blir det Rallymixkurs igen och efter det så drar jag på promenad runt berget med Sandra och hennes vovvar Bailey och Pinglan. Det kommer bli en väldigt sen kväll för mig men vi åker till Skåne vid 6-7 tiden imorgon bitti så försöker gå en bra bit idag istället. 14 timmar bilresa? Jag är faktiskt taggad, ryggen är det nog inte. 
 
Trevlig fortsatt dag!
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela