Gott nytt år!

Publicerad 2014-12-31 15:17:30 i Allmänt,

Nu är vi i Gäddede och halkar omkring överallt. Det är så jäkla halt, har aldrig varit med om något liknande nästan. Trots halkan och slasket tog vi oss ut på en längre promenad med koppelträning och lite drag i sele. Vi har även hunnit med att finslipa på lite småkonster och fotgående. Så duktig tjej!

Jag fick en snilleblixt tidigare idag och tog med mig sambon, hunden och kameran ut i snöhögarna för att fota lite vinterbilder, Gyda älskar ju att hoppa och skutta i snön mer än allt annat har vi insett. Dock hann det bli lite för mörkt för mitt objektiv att orka med så bilderna blev rätt oskarpa och dåliga. 
Gott nytt år på er och god fortsättning!

Röntgen

Publicerad 2014-12-29 10:11:13 i Allmänt,

Nu har jag just ringt och bokat en röntgentid till Gyda. Elin har tiden innan mig(till sin lilla Aussie Gossip)så vi samåker dit den 7e januari, pirrigt. Dock blir det ju en slant så jag vet inte om vi tar oss ner till Skåne i slutet av januari. Tanken är att jag och Ante ska köra ner till skåne då det är möte med hualigan(hundens Utbildningsakademi) och jag vill så gärna va med men får se hur det löser sig.
 
Idag är vi på jobbet då vi jobbat måndag och tisdag förra veckan och ska även göra det den här veckan, så Gyda ligger och sover i soffan och laddar för att få träffa mina små kusiner en sväng ikväll. Förutom det blir Det till att laminera smålapparna till rallymixen ikväll också, pillerGöra!
 
Trevlig sista vecka på året nu!

Snart nytt år

Publicerad 2014-12-28 15:37:15 i Allmänt,

Julen är förbi och nu väntas nyår. Vi kommer fira det nya året i Gäddede och förhoppningsvis så långt borta från de flesta raketer å smällare som möjligt, jag tror inte Gyda uppskattar dom alls.
 
Nu har vi just vare ute på en kort promenad och tränat koppelgående så gott vi kunde, iskallt. Det blir korta och många rundor nu ett tag. Jag klarar mig från kylan men inte Gydas tassar, ska skaffa skor åt sötnosen. Hon verkar inte frysa alls om kroppen dock, hon kan va ute i evigheter(bortsett från tassarna då) och vill INTE ha täcke på sig. 
Galenpannan igår! 
 
Idag har vi även tränat lite på slalomgående, aldrig gjort det förut och det är alltid kul med nytt! Blir mycket träning inomhus nu då det som sagt är upp mot -20 ute nu och mörkt! Jag har tänkt att hyra en lokal nån gång i månaden med lite folk om nån är intresserad så man faktiskt kommer iväg, det är en tanke jag har i alla fall!
Snart startar jag även upp min rallymixkurs, som det verkar nu kommer vi bli 4 st deltagare men än finns det tid kvar att anmäla sig.
 
Nu ska jag göra biffar! Trevlig söndag!
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela