Lång promenad innan idol

Publicerad 2014-11-28 19:49:13 i Allmänt,

Nu är det äntligen fredag och det är så sköönt att sätta sig ner i soffan och ladda inför idol med myshunden. Jag och Gyda var just ut på en väldigt lång promenad, tog en och en halv timme så både jag och Gyda är helt slut(jag har en kropp och smärtor som en 100 åring bör flikas in) så nu blire glögg å kakor! 
 
Efter jobbet stack vi hem och gjorde lite hundgodis innan promenaden, torkade bara blodpudding bitar och korvbitar i ugnen så det slipper bli kladd kladd i jackfickorna när man tränar på promenad.
såhär såg det alltså ut när jag "julbakade" för i år! Det blev tre burkar att frysa in tills senare och självklart lite med på promenaden. Trevlig helg på er!

"AU Mixade tassar"

Publicerad 2014-11-27 13:20:00 i Allmänt,

Mammas sambo kom tidigare förbi på salongen och lämnade mitt efterlängtade halsband till Gyda, passade perfekt tyckte jag! Kunde inte varit bättre. dessutom är det så snyggt med silverkedja så detta fick ju tio av tio(av något).
 
Urusel bild på halsbandet, taget i farten nästan. Tycker storleken vart super just att det fortfarande är en glipa mellan hals och halsband när den är fullt åtdragen, inte stryp med andra ord.
 
Igår var jag på möte angående att starta en förening i rallymix som vi jobbat på ett tag nu, igår fick vi ihop hela styrelsen och kunde äntligen starta upp detta. "AU(Aktiv Ungdom) Mixade tassar" blev vårat namn på föreningen vilket jag tycker passar super till detta! Jag sitter själv med i styrelsen som ledamot och ser fram emot detta! Så kul! 
 
Kände för att dela med mig av denna bild på kära hjärtat då hon rapade igår, haha konsten att fånga "ett vackert" ögonblick.
Här har vi jätteefint väder och snö, halka som attan så ja lär ju bryta nått ben i kroppen nån dag nu, men fint Är det i alla fall. 
Kram på er!
 

Början av våran vecka

Publicerad 2014-11-25 17:50:01 i Allmänt,

Söt Gyda och jag var ute på en långpromenad med Sävelid och Vera igår, så söta och busiga. Gyda beter sig som en gammal dam när hon träffar Vera vilket är lite kul att se då det annars är Gyda själv som är clownen i gänget. Gick jätte bra och det är alltid skönt att komma ut på promenad med folk och andra hundar.
 
Det börjar även bli lite kallt nu även om det är knappa minusgrader än, så vi får inviga täcket lite. Funkar super tycker jag!
Senare på dagen för vi till syster och kollade på nya step-up filmen
Matte tyckte iaf filmen var bra.. ;)
 
Idag har vi tagit det lugnt med promenader och mysande, vi låg å drog oss ganska länge imorse då vi båda drog oss för tanken att kliva upp.. Så nu var vi nyss ute på promenad och drog till en liten inhägnad vi hittat som hon fick kuta av sig i då ja inte fullt litar på henne nu när hon är skendräktig. Nu vankas det mat!
Fick även mail ang hundmässan idag med nummerlapp och vad det var, 73 amstaffs ska ställas! Nu blev jag nervös haha men kul ska det bli, vilken upplevelse!
Ha det fint!
 
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela