Starmarks "Everlasting treats"

Publicerad 2014-10-30 11:17:18 i Allmänt,

Häromdagen fick Gyda presenter av svärföräldrarna mina, Två stycken av Starmarks "everlasting treats" produkter. Aldrig hört talas om förut! Älskar teorin bakom det, mentalaktivering för hunden, skeptiskt till hur den funkar i praktiken dock.
 
Här är första leksaken, den ska fyllas med godis i de små hålen på själv gummileksaken, Gyda älskar den! Hon tycker den är helfestlig! 
Och här är den andra leksaken som matte är mer spänd över att se hur den funkar! Den ska fyllas med en klump godis(speciellt för denna leksak) som hunden sen ska jobba sig framtill, däcket gör utmaningen svårare. Jag vände godisklumpen utoch in som man kunde gör om man ville försvåra utmaningen. Hon fick ligga och tugga på denna igår och den verkade funka super, hon gav upp efter ett tag vilket både känns lovande och oroande. Denna tänkte ja använda till ensamhetsträningen och jag hoppas hon finner den mer intressant än våra lister och skor haha.
 

Stockholms hundmässa 2014

Publicerad 2014-10-29 11:30:31 i Allmänt,

Nu jäklar fick man fingrarna ur och drar till stockholm i December och ställer ut Gyda på Stockholms hundmässa. Herregud vad spännande och läskigt! Blir kul att se hur det går med fler i samma ras den här gången då vi endast ställde mot en amstaffvalp nu sist. Kul!! Åker med en kompis, hennes mamma och min kära Ante. Ska bli så kuul!

Utställning i Kramfors

Publicerad 2014-10-26 19:00:21 i Allmänt,

Idag var det dags för min och Gydas(tillsammans) debut i utställning. Vi höll till i Kramfors på deras inofficiella utställning, de höll även en officiell brukshundsutställning samtidigt som min kompis Elin och hennes Aussie Gossip tog hem en 4e plats i BIS! grattis!!
 
För oss gick det super! vi mötte endast en amstaff(valp) och fick HP och BIR(Bäst i ras) vilket gjorde att vi gick vidare till "Terriergruppfinalen". Där vann vi, fick BIG(bäst i grupp) vilket tog oss vidare till den stora finalen där vi lyckades placera oss på en andra plats av de sju tävlanden som var med där. Så BIS 2 slutade det hela med, såå över min förväntan! Superskojj, har dock aldrig skakat så mycket typ, nerverna.. 

Så fin flicka vi har!
(Husse fick leka med systemkameran och vi var i ett ridhus så  de var omöjligt att fota!) 
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela