Rallylydnads tävling & Valpkurs!

Publicerad 2015-03-22 21:15:30 i Allmänt,

Igår var vi iväg på Rallylydnadstävling i Kramfors, jag och Gyda gjorde våran debut i Rallylydnad och jag var så nervös! Trots detta gick det så himla bra, Gydas fokus var över förväntan. Jag klantade mig rejält och fick oss diskade första tävlingen då jag hade sele på henne, det hade jag totalt missat att man inte fick ha.. Attans! Som tur var hade vi en tills chans då vi anmält till två tävlingar, gör om och gör rätt. Andra gången gick superbra! vi fick 83p och placerade oss på 9e plats av 24 startande, är så himla stolt över henne! Matte klantade sig ett antal gånger både första och andra banan och Gyda hade lite dåligt fokus i början av båda banorna, men jag är så jäkla nöjd ändå. 
 
Idag har vi haft valpkurs, vi börjar närma oss slutet på kursen då det är sista praktiktillfället nästa vecka redan. Tiden har gått fort, men de påstår dom ju att den gör när man har kul. Idag passade jag på att ta med mig kameran och fota lite grann.
Hachi från sin vackra sida
Så himla fin och frän färg.
Gyda demonstrerar hur man tränar, "inte dra i koppel"
 
Imorgon kväll startar inkallningskursen(privatkurs), detta ska bli superkul! Nu ska jag snart gå och lägga mig, sov sött alla!
Godnatt.
 

Dåligt uppdaterat!

Publicerad 2015-03-20 15:09:00 i Allmänt,

Jag har(i mina egna ögon) varit VÄLDIGT dålig på att uppdatera bloggen på senaste tiden vilket kanske märkts. Jag hinner inte alltid med helt enkelt. Något som jag uppdaterar STÄNDIGT däremot, är min intagram som består av mina vardagsbilder= HUND med andra ord. 
 
Mitt konto på instagram heter "nicholeelofsson", följ gärna!
 
Imorgon blir det tävlingsdebut i rallylydnad för mig och Gyda! Vi är anmälda till två klasser så sumpar vi första kanske vi har en chans till! Jag ska vara ärlig och erkänna att vi inte ALLS har störningstränat tillräckligt för att egentligen vara med, men någon gång måste bli den första och jag är så jäkla taggad, det ska bli så kul!
 
Nu sitter jag på jobbet och slutar om en timme ungefär, då blir det raka vägen hem för å byta om å hämta hundväskan innan vi beger oss till brukshundsklubben och tränar lite rallylydnad med störning, våran nya amstaffpolare!
 
trevlig helg på er!

BTW!

Publicerad 2015-03-07 18:48:10 i Allmänt,

Jag anmälde just Gyda till Tävlingen i Kramfors, det fick bli dubbla starter i Nybörjarklass! Nu jäklar blir det till att träna.. Imorgon träffs vi ett gäng i Brunflo och störningstränar lite, PERFEKT.
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela