Ny vecka!

Publicerad 2014-12-08 16:20:02 i Allmänt,

Då var det början på en ny vecka igen, tiden går så fort! I helgen styr vi mot Stockholm för utställning på Stockholms hundmässa, så taggad och nervös! Kommer bli superkul, och vad mycket grejer och föreställningar man kommer få se. 
 
Idag har jag och Gyda vare ute och skuttat å tränat med långlina innan frukosten. Sedan for vi och handlade lite, hämtade upp syster innan. Nu är Gyda trött och har just somnat i soffan så vi väntar med promenaden tills efter maten. Egentligen skulle jag handla julklappar men det slutade med att jag endast handlade hundgrejerm godis, mat, träningsväskan, you namn IT! 
Bilder från idag. Älskar hur långlinan kan trassla ihop sig ibland. Har gjort två knutar rent självmant för att ha nått stopp på linan, den stora är jag inte skyldig till dock! Haha 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela