Rallymixkurs - 11 April

Publicerad 2016-01-12 22:25:00 i Allmänt,

Har du missat den belönande hundsporten Rallymix? Missa isåfall inte denna vårkurs i Rallymix - Träningsklass med start 11 April.

Vill du testa på något roligt men samtidigt väldigt givande med din hund? Rallymix är som det låter, en väldigt mixad sport med inslag av bl.a. lydnad, rallylydnad, freestyle, agility men också helt vanliga vardagssituationer, uppdelad i 6 olika klasser med olika svårighetsgrader. Detta är en tävlingssport för alla, unga som gamla, stora som små, ...schäfer som tax, det är bara du som sätter gränserna.

  
       
 

Rallymix är den belönande hundsporten, en sport där vikten av att lära ut effektiv hundträning och att samtidigt ha kul tillsammans är prio ett. Detta är en otroligt bra grund för både hund och människa när det gäller att våga sig ut och tävla med sin fyrfotade vän. Rallymix växer mer och mer för varje dag, inte bara över landet, det sprider sig över världen. Bli en del av denna växande sport.

Kursen kommer hållas i Hundhallen på Torsta i Ås och avslutas med en gemensam inofficell tävling för alla deltagare.

För mer information eller anmälan, klicka här.

Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela