Önskelistan framöver

Publicerad 2015-01-20 11:20:15 i Allmänt,

Igår gick jag och husse runt frösöberget, en runda som tar 2 timmar nästan precis. Gyda brukar få dra en ganska stor del av den rundan men också växelvis tränar vi på koppelgående och byter då till halsband. Det är så kul att se hur mycket den här hunden ÄLSKAR snö, hon tar varje chans hon får att hoppa i snöhögar och gräva ner huvudet under ytan. Hon får ju även sina glädjerus så matte får använda många muskler under promenaden för att stå på fötterna, haha.
 
Just nu har jag ingen bea utrustning för drag, Gyda har en vanlig hurttasele och Jag har bältet från godisväskan runt magen med kopplet fastsatt i, det börjat kännas i ryggen kan jag säga. Så nästa grej på inköpslistan är ett riktigt dragbilar med en riktig dragsele och draglina! Mycket att handla in men man får ta lite saker i taget. En annan grej som står nästan längst upp på önskelistan är en långlina med antiglid. Linan jag har nu är av tyg och runt och man får INGET grepp alls och i och med att jag inte vill ha henne lös riktigt än då jag inte alls litar på att hon kommer i alla lägen när jag ropar, så får det bli långlina. Här är grejerna jag vill ha! 
Här är långlinorna, från tasseshop.se. Jag vill ha ett som är 15 meter långt och självklart i färgen orange!
En Björkissele skulle sitta fint! Svart och orange. Och en draglina till detta, vilKen som helst som funkar bra.
Och ett dragbilar till mig såklart! Ett svart skulle nog va bäst. Denna hade en öppenkrok, vet inte hur noga det är med det, men jag vill ju inte att linan ska åka av..?
 
Det var vell de som står på tur!
 

Kommentarer

Postat av: Josefine & Bonnie

Publicerad 2015-01-20 14:17:45

Haha du fick med husse på en längre promenad? :P :P

Svar: Japp för andra gången sen vi fick hem Gyda :'D jag var så nöjd haha!
Nichole Elofsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela