Födelsedagsfirande och en sprallig Gyda!

Publicerad 2015-01-18 21:13:37 i Allmänt,

Idag har vi firat min födelsedag i förskott då jag ska ner på HUA-möte i Ystad nästa vecka då jag fyller år. Det ska bli så kul att få traffa alla igen och även få gå igenom lite grejer. Gyda och Ante drar jag med mig på detta kalas också såklart, Gyda ska även få träffa sin kullsyster Bonnie vilket ska bli jättekul.
 
Idag klev vi upp i tid och tog en promenad och stannade till i "lekhagen" som jag kallar den, ett litet inhägnat område som tidigare varit en tennisbana gissar jag. Nu på vintern är det super för det är så mycket snö att busa och kuta runt i, vilket Gyda älskar, matte blir mest andfådd. Hur som helst, någon fyndig människa har satt upp kompostgaller för den lilla öppningen som är, och även lämnat en frisbee. Det är nog fler som använder denna av samma anledning, haha!
 
Efter det gjorde vi oss iordning och for till pappa där mitt lilla kalas höll till! Momma, pappa, mamma, lillebror, syster och steve var på plats med presenter och fika, jag klagar inte. Äntligen fick jag mina fritidsbyxor, de satt superbra och inte nog med det så är dom väldigt bekväma också. När vi kom hem blev det en till promenad och denna gången var hon såå mycket mer sansad än imorse, sånt energiknippe! Nu kom vi just hem efter en kortare promenad, utan sele, vi passade på att träna koppelgående rejält den här rundan. Så duktig tjej! Så nu är det slutgått för denna dag, imorgon blir det jobb och sedan promenad runt berget med Gossan, Spader och Elin. Bra och ROLIGT med hund- och människosällskap nån gång också!
 
Godnatt på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela