Början av våran vecka

Publicerad 2014-11-25 17:50:01 i Allmänt,

Söt Gyda och jag var ute på en långpromenad med Sävelid och Vera igår, så söta och busiga. Gyda beter sig som en gammal dam när hon träffar Vera vilket är lite kul att se då det annars är Gyda själv som är clownen i gänget. Gick jätte bra och det är alltid skönt att komma ut på promenad med folk och andra hundar.
 
Det börjar även bli lite kallt nu även om det är knappa minusgrader än, så vi får inviga täcket lite. Funkar super tycker jag!
Senare på dagen för vi till syster och kollade på nya step-up filmen
Matte tyckte iaf filmen var bra.. ;)
 
Idag har vi tagit det lugnt med promenader och mysande, vi låg å drog oss ganska länge imorse då vi båda drog oss för tanken att kliva upp.. Så nu var vi nyss ute på promenad och drog till en liten inhägnad vi hittat som hon fick kuta av sig i då ja inte fullt litar på henne nu när hon är skendräktig. Nu vankas det mat!
Fick även mail ang hundmässan idag med nummerlapp och vad det var, 73 amstaffs ska ställas! Nu blev jag nervös haha men kul ska det bli, vilken upplevelse!
Ha det fint!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela