Snart nytt år

Publicerad 2014-12-28 15:37:15 i Allmänt,

Julen är förbi och nu väntas nyår. Vi kommer fira det nya året i Gäddede och förhoppningsvis så långt borta från de flesta raketer å smällare som möjligt, jag tror inte Gyda uppskattar dom alls.
 
Nu har vi just vare ute på en kort promenad och tränat koppelgående så gott vi kunde, iskallt. Det blir korta och många rundor nu ett tag. Jag klarar mig från kylan men inte Gydas tassar, ska skaffa skor åt sötnosen. Hon verkar inte frysa alls om kroppen dock, hon kan va ute i evigheter(bortsett från tassarna då) och vill INTE ha täcke på sig. 
Galenpannan igår! 
 
Idag har vi även tränat lite på slalomgående, aldrig gjort det förut och det är alltid kul med nytt! Blir mycket träning inomhus nu då det som sagt är upp mot -20 ute nu och mörkt! Jag har tänkt att hyra en lokal nån gång i månaden med lite folk om nån är intresserad så man faktiskt kommer iväg, det är en tanke jag har i alla fall!
Snart startar jag även upp min rallymixkurs, som det verkar nu kommer vi bli 4 st deltagare men än finns det tid kvar att anmäla sig.
 
Nu ska jag göra biffar! Trevlig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Jag som driver bloggen heter Nichole och är diplomerad hundinstruktör, klickerinstruktör och rallymixinstruktör. Jag arbetar under Hundens Utbildningsakademi och är stationerad i Östersund. Jag erbjuder kurser och rådgivning. I bloggen får du följa mina tankar och upplevelser, om hundar och allt som rör sig däromkring.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela